2023. június 11., vasárnap

Bleib mit mir! 21. rész



„Minden férfinak egy nő a gyenge pontja.”
- Sarah Morgan: Nem nősülök!


21.
Tom


- Kész az ebéd – lépett be Simone a nappaliba. – Szólnátok Lisának? – kérdezte a kanapén terpeszkedő két fiától.

- Persze – vágta rá Bill. – Majd Tom átmegy – csapott rá bátyja vállára.

- Menj te – adta vissza Tom a kellemes élményt.

- Itt a lehetőség, hogy beszélj vele – forgatta meg a szemeit Bill. – Szépen, csendben, kettesben bocsánatot kérhetsz tőle – mondta halkan, nehogy véletlenül az anyja is meghallja.

- Minek? Utál – mondta ki egyszerűen. Nem volt értelme ragozni, hisz ez volt az igazság. Bocsánatot pedig leginkább azért nem akart kérni, mert egyelőre nem bírt Lisa szemébe nézni. Mondjuk ki, szégyellte magát.

- Honnan tudod? Ő mondta? – nézett rá Bill, mint valami idiótára. – Nem. Csak kérj tőle bocsánatot!

- Nem is tudom… - rágta a száját Tom.

- Ne rinyálj már annyit! – csattant fel türelmetlenül Bill. – Mi a franc van veled? Mióta félsz egy csajtól? – váltott agresszívebb taktikára Bill.

- Nem félek – pattant fel a kanapéról Tom, s kiviharzott a házból.

A kerítéshez érve csappant a lendület, egyre lassabban rakosgatta lábait. Magában próbált összerakni egy értelmes, épkézláb mondatot, amivel tisztességesen bocsánatot kérhet a hülyeségéért.

- Állítsd le magad, kisasszony! – hallotta meg hirtelen Lisa hangját. – Kellett neked dagonyázni… - kacagott fel édesen a mondat végén. Ettől a hangtól minden gondolat elszállt a fejéből, a vérrel együtt. Az egyik tuja mögé bújva kukucskált át a szomszéd udvarra. Ahogy meglátta Lisát, a torka kiszáradt, a szíve pedig vadul zakatolni kezdett. Elkerekedett szemekkel és résnyire nyílt ajkakkal figyelte Lisát. Egyetlen égszínkék bikini felső takarta formás kis melleit és a fenekén is csak egy aprócska rövidnadrág feszült.

A halálomat akarja, futott át Tom agyán, ahogy a napfényben gyémántokként ragyogó vízcseppeket figyelte Lisa mellkasán.

- Szia – nyögte bambán, mikor Lisa felé kapta a pillantását. Biztos volt benne, hogy nem csapott zajt. Akkor mégis miből vette észre, hogy a nyálát csorgatva kukkolja? Lisa válasza annyiból állt, hogy egy dühös horkantás után visszafordult Edohoz.

Tényleg nem vagyok jobb egy szatírnál, fintorgott Tom, ahogy lopva lepillantott lüktető ágyékára. Muszáj volt megbizonyosodnia róla, hogy nincs egyértelműen látható nyoma a testét uraló vágyának. Nem bírt rájönni, hogy mi baja lehet. Eddig nem produkált ilyen heves reakciókat Lisa közelében. Oké, eddig is kívánta és eddig is úgy gondolta, szívesen maga alá gyűrné, de azért ez már mégiscsak túlzás volt. Azóta a csók óta teljesen megbolondult a teste. Legszívesebben ott helyben, az udvar közepén letépte volna róla a ruhát és gerincre vágja.

Egy állat lett belőlem. Szinte megrémült saját magától és a vad, túlfűtött képektől, melyek szemei előtt táncoltak.

- Mit akarsz? – elégelte meg Lisa Tom hallgatását.

- Öhm… - vakarta meg Tom zavartan a könyökét. – Anya üzeni, hogy kész az ebéd.

- Remek. Akkor mehetsz is – pillantott hátra a válla fölött Lisa.

- Nem jössz? – pislogott értetlenül Tom.

- Nem, te viszont mehetsz, ha nincs más mondanivalód – mondta, közben egy hatalmas, puha anyagba bugyolálta a csurom vizes Edot.

- Figyelj – kezdte Tom, s közben erőt véve magán átsétált Lisához –, én megértem, hogy haragszol rám, de ne anyun vezesd le. Ő nem tehet semmiről – rázta a fejét szomorúan Tom. Igazán nem azt akarta, hogy a vétlen anyján csattanjon az ő hülyesége. – Sajnálom, hogy…


( Eredeti bejegyzés: 2011. december 28. )


\m/(-.-)\m/

8 megjegyzés:

  1. uramisten, ez annyiraaaa jóó, hogy letehetetlen:d
    Nemcsak azt imádom az írásaidban, hogy szuperül írod le az érzéseket, gondolatokat, párbeszédeket, hanem hogy hosszúak is:):)
    Ez a befejezés is olyan édes... remélem most már történni fog velük vmi jó is:)
    puszii

    VálaszTörlés
  2. *.* Imádom... bár ez nem hiszem, hogy túl meglepő lenne :) Viszont gonosz vagy, amiért itt abbahagytad!!!
    De imádom. Tom gondolatait is és Lisa makacsságát is. Már nem csak Tomot hanem engem is érdekel, hogy vajon miért is ilyen Lisa...
    Tényleg nem tudok szebbet, jobbat, többet mondani, csak, hogy imádom!
    És én pontosan tudom, hogy ez mennyire sokat jelent neked :) És ezzel igyekszem meghálálni azt hogy írsz :)

    VálaszTörlés
  3. *.*Kisasszony*.*
    Ez valami remek lett :)
    Imádom ,egyszerűen imádom !!!!!
    Amikor Tom bele olvasót Lisa könyvébe és a reakciója ..szinte magam elött láttam a fejét :) És álma ,hát azt biztos inkább áttéte volna igazából..:)
    És ahogy Simone kinevette Tomot hát az valami imádni való volt :)Anya Fia kapcsolat :)Büszkeség és balítélet Jane Austintól regény hát igen az nagyon jó ...és tomnak nagyon jól jött ,hogy Simone kiolvasta :)
    A vége valami isteni lett .Szegény Lisa ...De aranyos volt ,hogy egy szót sem szólt és Tomhoz búj..:)
    Bevallom elindult a fantáziám :) De csss:)
    Gizmoonak igaza van,picit gonosz vagy amiért itt abba hagytad ..de én nagyon nagyon várom a folytatást :D :D
    Minden egyes írásoddal bebizonyítod ,hogy fantasztikus író vagy.
    Puszim <3

    VálaszTörlés
  4. Leona:
    Örülök, hogy így gondolod, nagyon szépen KÖSZÖNÖM. És tudod, úgy gondolom, időt kell szánni a gondolatokra és az érzésekre is, mert ha csak a párbeszédet írnám le, nem biztos, hogy ugyanazt a hatást érném el, és talán fele ennyire sem lenne érdekes és élvezhető a történet.

    Gizmoo:
    KÖSZÖNÖM :)
    Igen, kicsit gonosz vagyok XD De valahogy fent kell tartanom az érdeklődést... Tom gondolatait leírni kész művészet, ugyanakkor rohadt jó szórakozás :D Utat engedhetek a perverz és beteg énemnek is, és minderre remek indokom is van XD

    Minikeee:
    KÖSZÖNÖM :)
    Nos, a könyv... nekem az a tapasztalatom, hogy a pasik nem szívlelik az ilyen tartalmú könyveket. De amúgy ez csak egy kis időhúzásnak kellett, és persze ezzel Lisa jelleméből is kaphattunk egy újabb kis szeletkét :)
    A vége pedig szándékosan lett olyan, amilyen... De annyit azért elárulhatok, hogy csak Tommal együtt fogjátok megtudni, mi ütött Lisába, és miért vetette magát Tom karjaiba :)

    Hatalmas KÖSZÖNET mindenkinek!! Imádlak titeket!
    Puszi nektek <3

    VálaszTörlés
  5. XD XD XD Igen, pontosan ezt érzem én is mikor Tom szemszögéből írok XD XD És azt elfelejtettem leírni, hogy a "bezzeg a pornóra fújjoznak" résznél majd bepisiltem a nevetéstől!!!! :D :D

    VálaszTörlés
  6. Hát igen, az egy jól sikerült mondat volt XD

    VálaszTörlés
  7. Csak csatlakozni tudok a többiekhez. Mindenben ;) Szörnyen élvez(t)em az egészet, és mindig pattanásig feszíted a húrt :D Biztosan írtam már, de továbbra is imádom, hogy tisztán látjuk, mi játszódik le Tomban. És persze Lisa nagy rejtélyére is nagyon kíváncsi vagyok már én is. Meg vicces volt, mikor elképzeltem, ahogy a sötétben Bill vakoskodik, és pár másodpercenként valami koppanás, aztán káromkodás hallatszik :P A vége meg hihetetlenül édes lett, gondolom Tom jól megilletődött hirtelen, látom is az ártatlan, meglepett arcát a lelki szemeim előtt ^^ Ajj, remélem, nem csigázol minket sokáig, mert epekedem a folytatásért :)))

    VálaszTörlés
  8. KÖSZÖNÖM Gabee :)
    Bár a Billes rész csak nagyon picike volt, én is úgy vagyok vele, mint te, hogy látom magam előtt a kis bénácskát XD
    A végére pedig jól ráéreztél, ennyit megsúgok :)
    És igyekszem nem húzni az időt, már elkezdtem írni, körülbelül a fele már kész van. Már nincs sok hátra :))
    Puszi <3

    VálaszTörlés

Bleib mit mir! 33. rész

„Az ember a múltban találja meg a jövőjét, s mindkettő része egy oszthatatlan egésznek.” - Frank Herbert