2011. november 16., szerda

Az aztékok üzenete...

Az azték naptár szerint, aki 1989. szeptember 1-jén, az őz jegyében született, az alábbi tulajdonságokkal bír:

Személyiségjegyek: Ellentmondásos személyiség: egyrészt imádja a szabadságot, másrészt nagyra becsüli a család által nyújtott biztonságot. Ha bízik ösztöneiben, képes lesz megtalálni az arany középutat a kétféle életstílus között. Nagylelkű másokkal – de önmagával is. Szereti etetni barátait, szerelmeit, háziállatait.

Szerelem és szex: Szereti a komoly kapcsolatot, egyszersmind vágyik a függetlenségre is. Szenvedélyesen érdekli a szex. Nagy a kísérletező kedve és szívesen vállal némi kockázatot. Ha bízik a megérzéseiben, a szerelem és az extázis egymással karöltve fog jelentkezni az életében.

Legjobb partnerek: Kondorkeselyű, Földrengés

<><><><><>

Jómagam gyík vagyok, az alábbi tulajdonságokkal :D
/ Azért azt még megjegyezném, hogy bármilyen horoszkópot ha nézek, végül mindig valami bökdöső-villásnyelvű-tűzokádó-agresszív-kúszómászó-t kapok eredményül... (skorpió-sárkány-gyík) /

Személyiségjegyek: Tele van energiával és nem is szégyelli kimutatni. Vonzzák a komoly témák, mint például a filozófia, a metafizika.  Komolyan veszi önmagát, nem szereti a kompromisszumokat, és nem fél a kockázatos dolgoktól. Könnyen kihoz másokat a sodrából, de ez nem okoz számára álmatlan éjszakákat.

Szerelem és szex: Imádja a szexet, nagyon jó partner. E téren hatalmas energiája óriási kreativitást kölcsönöz e jegy szülötteinek. Egy minden szempontból különleges, a megszokottól eltérő kapcsolat képes biztosítani a boldogságukat.

Legjobb partnerek: Nád, Párduc

Itt nézelődhet az, akit esetleg érdekel, hogy ő maga az állatvilág mely díszpéldánya lehet:
http://www.astronet.hu/nepek-horoszkopja/aztek.html

\m/(-.-)\m/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bleib mit mir! 33. rész

„Az ember a múltban találja meg a jövőjét, s mindkettő része egy oszthatatlan egésznek.” - Frank Herbert